ads
Újranyitás 2021: Indítson egy MOL Vegyész Életmód Magazin reklámmal!

Elsősorban szálláshelyeknek és wellness-szolgáltatóknak, valamint a TEMPO Egészségpénztár Partnereinek ajánáljuk figyelmébe a 2021 tavasszal megjelenő színes MOL Vegyész Életmód Magazint!

Vállalkozásuk reklámja a fizetőképes vendégkört szólthatja meg, hiszen a MOL Vegyész Életmód Magazin a MOL Vegyész Szakszervezet tagságnak reklámmal történő elérését biztosítja hirdetőinknek. A MOL Vegyész Szakszervezet - mint érdekképviselet - tagjai a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. munkavállalói.

Rendelje meg a hirdetést vállalkozásuk számára itt, az online webshop felületen, majd a megadott határidőig küldje el a választott méretben a kész reklámanyagot nekünk e-mailen.

A színes MOL Vegyész Életmód Magazin exkluzív kiadvány Önöknek lehetőség arra, hogy az újranyitásra koncentrálva, célzottan magukra irányítsák a figyelmet.
A hirdetési felületek kifutók és kétféle, 1/1 oldal vagy 2 oldalas PR-cikk megjelenésre is haszálható dupla oldalas méretben érhetőek el. A hirdetés egyszerűen, pár kattintással megrendelhető:

(1) válassza ki a megjelenési formát (pl.: 1/1 oldal belső első borító hirdetés);
(2) tegye a kosárba és haladjon végig a megrendelés folyamatán (fizetés bankkártyával vagy átutalással lehetséges);
(3) határidőre (2021. február 15-ig!) küldje el a magazin@molszakszervezet.hu címre a kész hirdetési anyagot nyomdakész .JPG (min. 300 dpi CMYK), vagy .PDF (szöveg görbévé alakítva, képek min. 300 dpi CMYK) formátumban.

KATTINTSON, VÁLASSZI KI A REKLÁMFELÜLETET ÉS RENDELJE MEG HIRDETÉSÉT!
FIGYELJEN A REKLÁMANYAG LEADÁSI HATÁRIDŐRE!

Hirdetésfelvétel és a kész reklámanyag megküldési határideje a magazin@molszakszervezet.hu e-mail címre: 2021. február 15.

KÉRDÉSE VAN? Telefon: +36 20 936-0908

A sikeres megrendelés visszaigazolásáról a megrendeléskor megadott e-mail címre küldünk visszajelzést az elektronikus számlával együtt!

MOL Vegyész Életmód Magazin - BENNE LENNI ÉRDEMES!

ads
Ajánlatkérés

Kártyás fizetés szolgáltatója:
Kártyás fizetés szolgáltatója:  SimplePay vásárlói tájékoztató
Elfogadott kártyák